De mooiste meubelen eenvoudig bezorgd

Ontdek het gemak van de innovatieve FGS: een meubelbak met laadklep waarmee u meubelen eenvoudig kunt laden en lossen. Bespaar 30% van uw tijd dankzij het handige laad- en lossysteem. Zo kunt u nog meer klanten op één dag voorzien van een snelle bezorging. Daarmee maakt u niet alleen meer klanten blij, maar levert het ook meer op!

 

Laden en lossen zonder zware inspanning

De laadklep van de FGS meubelbak zorgt ervoor dat u meubelen met een minimale inspanning kunt laden en lossen. Til nooit meer zware lasten en wacht niet langer op de laadklep. Dankzij de schuine helling van de meubelbak is het laad- en losproces een stuk eenvoudiger en sneller.

Ontdek de voordelen

De ruime meubelbak is efficiënt ingedeeld en heeft een lange en hoge laadruimte. Zo kunt u meubelen op een optimale manier sorteren en transporteren. De bak is hoog genoeg om zelfs de grootste meubels te vervoeren zonder dat ze beschadigen. Of u nu tafels, stoelen, loungesets of parasols wilt bezorgen, de Wemacon meubelbak biedt u de flexibiliteit die u nodig heeft.

De voordelen op een rijtje:

  • Eenvoudig laden en lossen
  • 30% tijdsbesparing
  • Flexibele indeling
  • Bespaar tijd en geld
  • Bescherm uw kostbare meubelen

Ook geschikt voor rijbewijs B

Een ander groot voordeel van de FGS meubelbak is dat je erin mag rijden als je in het bezit bent van rijbewijs B. Een vrachtwagenrijbewijs is dus niet nodig. Geniet van een enorme laadruimte met een geweldige indeling waardoor u er veel meubelen tegelijkertijd in kunt vervoeren. Ook dat bespaart tijd en geld!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw meubelzaak? Wij denken graag met u mee. Neem hiervoor telefonisch contact op via 0548-622828 of vul het contactformulier in.