Wecon Nederland 2019-09-06T11:16:37+00:00

Wecon Nederland

WECON is specialist in intermodale en multifunctionele containertechniek. WECON gmbH behoort tot de leidende producenten van wisselaanhangers en opbouwen voor intermodaal vervoer en levert pasklare oplossingen voor het transport over de weg en over het spoor. Met een eigen productie en een team van 120 gemotiveerde, deskundige medewerkers biedt WECON zijn klanten alleen het beste. Door vergaande specialisatie is de prijs/prestatie verhouding erg hoog.

Professioneel en goed georganiseerd

De productiecapaciteit van ongeveer 60 eenheden per week geeft al aan dat we hier met een zeer professioneel en goed georganiseerd innovatief bedrijf zaken doen.

Wecon staat voor kwaliteit en veelzijdigheid

Kwaliteit en veelzijdigheid zijn de centrale pijlers van de Wecon productie. Tot het productgamma behoren onder andere volume wissel opbouwen, wisselsystemen voor motorwagens, wisselaanhangwagens, grootvolume wisselbakken en vaste schuifzeil volume opbouwen. Wecon zette reeds in 1994 de eerste volume wissellaadbak met een bodemdikte van slechts 152mm en een inwendige hoogte van 3000mm op de markt en stelde destijds reeds nieuwe maatstaven. Wecon breidt continu haar productengamma verder uit. Luistert goed naar de markt en de behoeften van haar klanten.

Een team van ingenieurs buigt zich dagelijks over de veranderende markt en daarbij opkomende kansen. Een partner die in de Wemacon visie past.

Logo

MEER INFORMATIE