Wemacon Finance 2017-11-14T11:07:14+00:00

Wemacon Finance

WEMACON Finance is de jongste activiteit binnen Wemacon B.V. en verzorgt en bemiddelt financieringen en verzekeringen voor zowel de producten van WEMACON als van derden. Zowel voor financial- als operational- lease kunt u terecht bij WEMACON Finance

Ondernemende mensen doen zaken met WEMACON finance, rechtstreeks of via uw bedrijfsadviseur. Zij kunnen u alles vertellen over de innovatieve en effectieve lease-oplossingen voor uw investeringsvraagstukken.

WEMACON finance is een handelsbenaming van Wemacon B.V.. Wij werken nauw samen met vaste bankpartners waardoor wij u een deskundig financieel totaal advies kunnen aanbieden dat is afgestemd op de specifieke wensen van uw bedrijf.

Wij hebben uitgebreide kennis in huis over producten, toeleveringsmarkten en (productie)technologieën van o.a. automotive (autoleasemaatschappijen), intermodale vervoersmiddelen, BDF bakken, BDF systemen, containers etc. Onze leaseoplossingen bieden u de garantie op de juiste financiering van het juiste bedrijfsmiddel. Rechtstreeks via uw relatiebeheerder of adviseur Lease van WEMACON finance. Zij kunnen u alles vertellen over de innovatieve en effectieve lease-oplossingen voor uw investeringsvraagstukken.

Productfoto

MEER INFORMATIE