Gestuurde Trailers

Ontdek bij Wemacon onze gerespecteerde stuurtrailers, met geavanceerde stuurinrichting voor optimale manoeuvreerbaarheid in logistieke operaties waar nauwkeurige positionering cruciaal is.

Mogelijkheden

Een stuurtrailer, ook wel bekend als een gestuurde trailer, is een type aanhangwagen dat is uitgerust met een stuurinrichting. In tegenstelling tot conventionele aanhangwagens, hebben stuurtrailers de mogelijkheid om de achterwielen te sturen, waardoor ze meer wendbaar zijn. Deze trailers worden vaak gebruikt in situaties waarin nauwkeurige manoeuvreerbaarheid vereist is, zoals bij het achteruitrijden in krappe ruimtes of tijdens het maken van scherpe bochten. Ze verminderen de draaicirkel en vergemakkelijken het positioneren van de trailer, wat de algehele logistieke operaties kan verbeteren. Deze trailers zijn beschikbaar in verschillende configuraties, waaronder enkele stuurassen of meervoudige gestuurde assen, afhankelijk van de mate van wendbaarheid die nodig is voor de specifieke toepassing.
Wendbaarheid
Onze stuurtrailers excelleren in maximale wendbaarheid, waardoor ze zich moeiteloos aanpassen aan diverse manoeuvres in omgevingen met beperkte ruimte.
city trailer fruehauf
stuurtrailer Fruehauf
Duurzaamheid
Wemacon staat voor duurzame oplossingen. Onze stuurtrailers zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen om langdurige prestaties te garanderen, zelfs onder veeleisende omstandigheden.
Efficiëntie
De verminderde draaicirkel van onze stuurtrailers draagt bij aan een verbeterde logistieke workflow, wat resulteert in efficiënt transport en tijdsbesparing.
stuurtrailer fruehauf
Merken waarmee wij werken:
etuk benelux
Logo 02
Merk thumbnail 03
Merk thumbnail 04
FGS Nederland
Merk thumbnail

Actueel

Serie Box/Kasten Opleggers Voor Steenbergen Distributie

Serie Fruehauf Box opleggers voor Steenbergen uit …

Aflevering DISTRICT Trailers Aan Steenbergen Transport

Gloednieuwe 3-assige schuifzeil trailers…

Aflevering FGS Bakkersvoertuigen aan Bakkerij van der Most

Succesvolle Aflevering FGS Bakkersvoertuigen …

Gerelateerde merken

Freuhauf Benelux

Fruehauf Benelux is de grootste trailerfabrikant van Frankrijk en maakt onderdeel uit van de Wielton Group....

CONTACT

Kom in contact met ons. Wij zijn klaar om je te helpen.