Spier Nederland 2017-11-14T13:30:58+00:00

Spier Nederland

Spier Fahrzeugwerk is sinds jaren een specialist van voertuigen in de distributiebranche. Van bestelwageninrichting en de bekende pakketdienst voertuigen tot 3 assige gesloten opleggers, BDF wissellaadbakken in plywood of polycarbonaat en speciale drankdistributievoertuigen.

Spier producten worden volledig geproduceerd in “west” Duitsland. Een Spier product kenmerkt zich door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en een strakke afwerking. Spier Nederland blinkt uit in het in grote series kunnen leveren van exact gelijke carrosserieën tot het leveren van losse eenheden naar klant wens.

De enorme productie capaciteit van ongeveer 5000 eenheden per jaar geeft weer dat ook Spier een uiterst professionele en goed georganiseerde partner is.

Spier producten met maatwerk aanpassingen

Constant bezig met vernieuwing, waarvan bijvoorbeeld de nieuwe Aerobox een prachtig voorbeeld is. Een intensieve samenwerking met o.a. Hymer heeft geresulteerd in het feit dat goed, degelijk, vooruitstrevend en prijsgunstig wel degelijk samengaan. Laat u overtuigen dat we voor uw transportvraag met dit product, eventueel aangevuld met maatwerk aanpassingen door Wema carrosserie, de best mogelijke oplossing voor u kunnen bieden voor een gunstige prijs.

Logo

MEER INFORMATIE