WEMACON

Uw partner in transport, al 50 jaar

Het ontstaan, de passie en de missie achter ons bedrijf.
Over wemacon

Over Wemacon

Wemacon is uw partner in transport en is gespecialiseerd in carrosseriebouw in alle facetten. Ook kunnen wij u helpen bij de eventuele financiering en tevens het verhuur van transportmiddelen. Het bedrijf is ontstaan uit Wema carrosseriebouw dat het steunpunt is voor alle maatwerkaanpassingen en reparaties voor Wemacon. 

Wij werken nauw samen met sterke partners zodat wij u altijd de beste oplossingen kunnen bieden.

Met een  rijke geschiedenis van bijna 50 jaar, beschikt Wemacon over veel ervaring en deskundigheid in en voor de transportsector.

Actieve handelsonderneming
Inmiddels is Wemacon uitgegroeid tot een actieve handelsonderneming waar een team van vakbekwame en gemotiveerde mensen de internationale markt nauwlettend voor u in de gaten houdt. Veranderende regelgeving en inzichten zijn voor ons reden om u als klant tijdig te informeren en adviseren.
2831ddb4-7223-4769-88a9-60d74cae66a7
IMG_4916
Missie
Onze missie is om door ons in te leven in onze klant en zijn wensen, samen op een verantwoorde en menselijke manier oplossingen te zoeken. Hierbij wordt door ons veel waarde gehecht aan het contact met onze klant. Wij willen onze klant ontzorgen.
Visie
Onze visie is om samen met de door ons zorgvuldig gekozen strategische partners, op ieder gebied de beste oplossing te kunnen bieden voor een door de klant aangedragen uitdaging. Door deze combinatie van goede partners en bijna 50 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat we specialisten zijn.
Wemacon kantoor met Spier