Leasen bij Wemacon

Snel inspelen op bedrijfsveranderingen
Wemacon finance banner

Van bestelwagen tot vrachtwagen

Via Wemacon kunt u nagenoeg elk bedrijfsmiddel leasen. Want of het nu gaat om een een vrachtwagen, een compleet wagenpark, een afzetbak of een containerchassis bij Wemacon doen we er alles aan om tot een geschikte oplossing te komen.

Logo 02
Logo 03
Logo 01
Logo 06
Logo 05
Logo 04

Verschillende oplossingen

Dankzij leasing kunt u efficiënter gebruik maken van uw bedrijfsmiddelen en uw liquiditeiten en leenvermogen inzetten voor andere zaken. Verschillende oplossingen zijn denkbaar. U kunt kiezen voor financial lease met o.a. financiering van de totale kostprijs én de zekerheid van vooraf bekende, vaste termijnbedragen. Uw budgetteringsproces is hierbij zeer gebaat. Of voor netto operational lease, waarbij u het economisch risico verlegt en u de optie heeft om het bedrijfsmiddel te kopen of de lease te verlengen. Welke vorm u ook kiest, als het om leasen gaat, neemt WEMACON finance u graag zoveel mogelijk zorg uit handen. En krijgt u altijd een op maat gesneden ‘objectfinanciering’.

Wat zijn uw voordelen?

U betaalt géén hoge rente doordat wij, door onze grote inkoop en kennis van de markt, met relatief scherpe tarieven in de markt opereren. Scherpe tarieven die we omzetten in uw voordeel. Uw huidige bancaire relatie kunt u normaal handhaven. Middels bepaalde contractformules kunnen wij uw leencapaciteit volledig in tact houden en zelfs incidenteel verhogen.

Andere voordelen:

  • – De keuze uit een breed scala aan financieringsmogelijkheden
  • – Financieringsmogelijkheden met variabele looptijden
  • – Gratis haalbaarheidsanalyse
  •  

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, gebruik dan het contactformulier voor meer informatie en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.