Bezorg uw bloemen efficiënt en zonder zorgen

Bloemisten opgelet! Bent u het zat om te sjouwen met zware bloemen en vazen? Of verliest u veel tijd doordat u moet wachten totdat u de container uit de vrachtwagen kunt halen? Maak kennis met onze meubelbak met laadklep: de perfecte oplossing voor efficiënt en zorgeloos transport van uw bloemen. Ontdek de vele voordelen die de toonaangevende meubelbakken van FGS voor u als bloemist met zich meebrengen. 

Eenvoudig laden en lossen zonder te tillen

De hydraulische laadklep van de meubelbak zorgt ervoor dat u de bloemen (met of zonder karren) met een minimale inspanning in en uit kunt laden. Dit bespaart kostbare tijd en vermindert het risico op rugklachten. 

Wist u dat u zo’n 30% van uw tijd kan besparen door te werken met een meubelbak met laadklep? Dit komt doordat u niet hoeft te wachten totdat de klep is gezakt. De laadklep van de FGS loopt schuin af, waardoor u de karren er direct uit kunt rollen. Dit bespaart u een hoop tijd. Hierdoor kunt u in dezelfde tijd naar meer adressen rijden. Dat is pas efficiënt!

Meer ruimte voor uw bloemen

De meubelbak is ruim en efficiënt ingedeeld, met verstelbare lades en planken. Zo kunt u de bloemen op een optimale manier sorteren en transporteren. De bak is hoog genoeg om zelfs de langste bloemen te vervoeren zonder dat ze beschadigen.

De FGS meubelbak is daarnaast ook leverbaar met een extra lange laadruimte. Hierdoor kunt u nog meer bloemenkarren in één lading leveren. Grotere orders zijn hiermee dus geen probleem!

De voordelen op een rij

  • Eenvoudig laden en lossen: De hydraulische laadklep bespaart tijd en rugklachten.
  • Beschermd tegen weer en wind: De afgesloten bak met stevige wanden garandeert optimale bescherming.
  • Meer ruimte voor uw bloemen: De ruime, efficiënte indeling met verstelbare lades en planken biedt flexibiliteit.
  • Bespaart tijd en geld: Minder ritten, minder sjouwen, minder kans op schade.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wemacon biedt een breed scala aan meubelbakken met laadklep in verschillende maten en uitvoeringen. We adviseren u graag over de beste oplossing voor u als  bloemist. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij denken daarnaast ook graag met u mee over de vormgeving van het voertuig. Zo heeft u direct een rijdend visitekaartje voor uw bedrijf!